Earth Alerts

wereldbol icoon

Op het moment dat onze dijken het begeven, is het waarschijnlijk al te laat om de boot uit de werf te halen of een logeeradres te zoeken in een hoger gelegen buurland. Met Earth Alerts kun je een oogje houden op aardbevingen, tsunami's, vulkanen en tropische cyclonen.

Lees artikel

VoipBuster

VoipBuster

VoipBuster is een gratis programma waarmee je wereldwijde gesprekken in een hoge kwaliteit voert. Met de VoipBuster kun je diverse populaire bestemmingen gratis bellen, of voor een lage prijs naar iedere telefoon over de hele wereld.

Lees artikel

FotoTagger

Met dit handige programma kun je tags, oftewel kleine digitale notities, op of liever gezegd in een beeld aanbrengen. Deze tags zijn nadien zichtbaar te maken in FotoTagger en kun je zoeken op de inhoud van de aangebrachte tags, zodat beelden snel zijn terug te vinden.

Lees artikel

Opera Mini

opera

Opera Mini is een gratis browser voor bijna iedere mobiele telefoon. Deze webbrowser ondersteund onder andere RSS en is er een mogelijkheid ingebouwd waarmee gebruikers foto's kunnen maken en direct delen op het internet.

Lees artikel

Opera

opera

Opera is een webbrowser en internet suite. Met deze snelle browser kun je natuurlijk surfen op het internet maar ook email verzenden en ontvangen contacten beheren, chatten of downloaden door middel van een ingebouwde BitTorrent client.

Lees artikel

Google Chrome

google chrome

Google Chrome is een webbrowser die een minimalistisch ontwerp combineert met innovatieve technologie waarmee browsen op het web sneller, eenvoudiger en veiliger wordt. Deze in 2008 geïntroduceerde browser heeft razendsnel een groot aandeel verworven.

Lees artikel

Nero 11

nero

Eindelijk multimediasoftware die werkelijk doet wat u wilt. Dankzij Nero 11 kunt u uw foto's, muziek en video's creëren en delen als nooit tevoren. Met verbeterde workflows voor videobewerking en het maken van schijven en back-ups

Lees artikel