Pidgin

pidgin icoon

Pidgin is een multifunctionele instant messenger waarmee je via een enkel programma kunt chatten met je vrienden die op de netwerken van bijvoorbeeld MSN, ICQ, Facebook of Yahoo zitten. Je bereikt ze allemaal vanuit deze open-source messenger client.

Lees artikel

TrakAxPC

film icoon

Ben je op zoek naar een programma om video te monteren en audio te bewerken? TrakAxPC is een pakket waarmee je je muziek en zelfgeschoten films kunt maken. Op een snelle en intuitieve manier zet je de mooiste films in elkaar.

Lees artikel

ClaroRead

claroread icon

Mensen met dyslexie hebben moeite met lezen en schrijven van teksten, ook op een beeldscherm. Voor hen biedt de moderne tijd uitkomst door gebruik te maken van speciale software die teksten naar spraak omzet.

Lees artikel

Alcohol 120%

Alcohol120 icoon

Met Alcohol 120% kunt je een virtueel schijfstation aanmaken, waardoor je computer denkt over één tot maximaal zes extra dvd-romstation(s) te beschikken. Deze virtuele hardware ondersteunt zowel cd-rom-, dvd-rom- als blu-rayformaat.

Lees artikel

Alien Shooter 2

games icoon

Een groep buitenaardse wezens probeert de aarde te veroveren en het is aan jou om ze te stoppen. Laat zien dat je beschikt over een flinke portie moed en doorzettingsvermogen om je planeet te beschermen.

Lees artikel