Categorie Systeem

Deze pagina bevat allerlei systeem software. Je vindt er erg veel programma's die met je computer te maken hebben voor zowel beginners als gevorderden. Denk daarbij aan encryptie tools, bureaublad uitbreidingen of het opruimen en sneller maken van je systeem. Maar ook tref je hier applicaties aan voor het analyseren van problemen, uitlezen van specificaties en defragmenteren en formateren van je harde schijf.

DiskBoss

diskboss

Met de grote hardeschijven van tegenwoordig kun je een bestands- en schijf beheerder goed gebruiken. DiskBoss analyseert het gebruik van je hardeschijven, netwerkschijven of NAS opslag en laat grafisch zien welke partities of mappen de meeste MB’s opslurpen.

Lees verder

SlimCleaner

slimcleaner logo

Ben jij zo iemand die aan de lopende band nieuwe software uitprobeert maar vervolgens vergeet ze te verwijderen? SlimCleaner is je maatje en helpt je - samen met de gebruikers - bij het opschonen en versnellen van je computersysteem.

Lees verder

Dexpot

dexpot icoon

Dexpot is software (gratis voor thuisgebruik) dat tot maximaal 20 virtuele bureaubladen kan maken. Als je veel programma gelijktijdig open hebt staan is het handig om ze te verdelen over de afzonderlijke klonen van je bureaublad zodat je overzicht houdt.

Lees verder