Categorie Systeem

Deze pagina bevat allerlei systeem software. Je vindt er erg veel programma's die met je computer te maken hebben voor zowel beginners als gevorderden. Denk daarbij aan encryptie tools, bureaublad uitbreidingen of het opruimen en sneller maken van je systeem. Maar ook tref je hier applicaties aan voor het analyseren van problemen, uitlezen van specificaties en defragmenteren en formateren van je harde schijf.

DriverIdentifier

DriverIdentifier logo

Vinden van de juiste stuurprogramma’s voor je printer, modem of usb hub is vaak een lastige en tijdrovende bezigheid. Driver Identifier is ontstaan ​​omdat in veel gevallen drivers moeilijk zijn te vinden zijn of de fabrikant is gestopt met het verstrekken van de drivers.

Lees verder

TeamViewer

TeamViewer

TeamViewer brengt binnen enkele seconden over de hele wereld een verbinding tot stand met elke PC of server. Je kunt de computer van je partner op afstand bedienen alsof je er zelf voor zit. Handig voor hulp bij het verhelpen van problemen.

Lees verder

Alcohol 120%

Alcohol120 icoon

Met Alcohol 120% kunt je een virtueel schijfstation aanmaken, waardoor je computer denkt over één tot maximaal zes extra dvd-romstation(s) te beschikken. Deze virtuele hardware ondersteunt zowel cd-rom-, dvd-rom- als blu-rayformaat.

Lees verder