Categorie Systeem

Deze pagina bevat allerlei systeem software. Je vindt er erg veel programma's die met je computer te maken hebben voor zowel beginners als gevorderden. Denk daarbij aan encryptie tools, bureaublad uitbreidingen of het opruimen en sneller maken van je systeem. Maar ook tref je hier applicaties aan voor het analyseren van problemen, uitlezen van specificaties en defragmenteren en formateren van je harde schijf.


Alcohol 120%

Alcohol120 icoon

Met Alcohol 120% kunt je een virtueel schijfstation aanmaken, waardoor je computer denkt over één tot maximaal zes extra dvd-romstation(s) te beschikken. Deze virtuele hardware ondersteunt zowel cd-rom-, dvd-rom- als blu-rayformaat.

Lees artikel

ObjectDock

Objectdock Logo

ObjectDock is een handige taakbalk voor je bureaublad. Het gratis programma brengt daarmee de belangrijkste programma's en documenten binnen handbereik. Uiteraard ben jij degene die bepaalt welke applicaties er in het snelstartmenu staan en hoe deze eruit ziet.

Lees artikel

Speccy

Duidelijk informatie over je pc kan handig zijn voor het upgraden van je systeem of bij problemen. Speccy is gratis software waarmee je de geavanceerde systeem informatie van bijvoorbeeld geheugen, processor of de grafische kaart bekijkt.

Lees artikel
Rss-feed van artikels uit deze categorie