Categorie Financieel

Deze pagina bevat allerlei financiële software. Je vindt er erg veel programma's die met geld te maken hebben voor zowel thuis als op kantoor. Denk daarbij aan spreadsheets, boekhoudsoftware, uren beheren of opstellen van een begroting.

Gnumeric

spreadsheet icoon

Gnumeric is een gratis spreadsheetprogramma en kan moeiteloos overweg met excel-bestanden. Gnumeric heeft daarnaast de nodige sterke punten van zichzelf zoals gereedschappen voor statistisch onderzoek en zijn er vele specialistische plugins.

Lees artikel

Speedbalance

rekenmachine icoon

Speedbalance is een gratis, open-source programma voor boekhouden. Het is niet uitsluitend gericht op de zakelijke gebruiker, maar het kan ook dienen als huishoudboekje voor particulieren, verenigingen, kleine zelfstandigen of kerken.

Lees artikel

GNU Cash

GNU Cash

GNU Cash is een gratis boekhoud programma voor particulieren en kleine ondernemingen. Met GnuCash behoud je altijd het financiële overzicht en beheer je je rekeningen. De software is vrij te gebruiken onder de (GNU GPL) licentie.

Lees artikel

TimeWriter

TimeWriter icoon

Als je voor je werk het aantal uren wilt bijhouden dat je hebt besteed aan een project of taken dan kun je dat noteren in een schrift. Makkelijker en efficienter is het natuurlijk om daar speciale software voor te gebruiken zoals Timewriter.

Lees artikel

Pap

Pap is een volledig administratie pakket voor het MKB. Het is niet alleen een compleet boekhoudpakket maar ook een programma waarmee abonnementen, project administratie, urenregistratie en klantgegevens kunnen worden bijgehouden.

Lees artikel
Rss-feed van artikels uit deze categorie