Categorie Financieel

Deze pagina bevat allerlei financiële software. Je vindt er erg veel programma's die met geld te maken hebben voor zowel thuis als op kantoor. Denk daarbij aan spreadsheets, boekhoudsoftware, uren beheren of opstellen van een begroting.

Pap

spreadsheet icoon

Pap is een volledig administratie pakket voor het MKB. Het is niet alleen een compleet boekhoudpakket maar ook een programma waarmee abonnementen, project administratie, urenregistratie en klantgegevens kunnen worden bijgehouden.

Lees verder

GNU Cash

GNU Cash icon

GNU Cash is een gratis boekhoud programma voor particulieren en kleine ondernemingen. Met GnuCash behoud je altijd het financiële overzicht en beheer je je rekeningen. De software is vrij te gebruiken onder de (GNU GPL) licentie.

Lees verder

Speedbalance

rekenmachine icoon

Speedbalance is een gratis, open-source programma voor boekhouden. Het is niet uitsluitend gericht op de zakelijke gebruiker, maar het kan ook dienen als huishoudboekje voor particulieren, verenigingen, kleine zelfstandigen of kerken.

Lees verder

Gnumeric

spreadsheet icoon

Gnumeric is een gratis spreadsheetprogramma en kan moeiteloos overweg met excel-bestanden. Gnumeric heeft daarnaast de nodige sterke punten van zichzelf zoals gereedschappen voor statistisch onderzoek en zijn er vele specialistische plugins.

Lees verder