Categorie Games

Hier vind je allerlei games. Je vindt er erg veel spel programma's die in diverse stijlen voor jong en oud, denk daarbij aan first person shooters, trein- en vliegsimulatoren of casualgaming voor tussendoor. Maar ook tref je hier applicaties voor het ontwerpen van game characters, emulatoren van oude computers of browser games.

LaserTank

Je hebt van die spellen die decennia meegaan, vaak verslaven door de eenvoud. LaserTank is zo'n spel waarbij je je tank langs obstakels naar een eindpunt moet sturen. De ruim 2030 levels gaan van kinderlijk eenvoudig tot duivels ingewikkeld.

Lees verder

Marble Arena 2

game icoon

Marble Arena 2 is een soort old-school knikkerspel maar dan vertaald naar het digitale tijdperk. Het doel is je knikkers door een arena te sturen waarbij je ondertussen sterren moet verzamelen zodat he naar het volgende level kunt..

Lees verder

Xfire

xfire icoon

Xfire is één van die programma’s die alle spelers van online spellen op hun computer zouden moeten hebben. Dit uitstekende hulpmiddel laat je zien of je vrienden online zijn, welke game ze spelen en op welke server.

Lees verder

Alien Shooter 2

games icoon

Een groep buitenaardse wezens probeert de aarde te veroveren en het is aan jou om ze te stoppen. Laat zien dat je beschikt over een flinke portie moed en doorzettingsvermogen om je planeet te beschermen.

Lees verder