Categorie Games

Hier vind je allerlei games. Je vindt er erg veel spel programma's die in diverse stijlen voor jong en oud, denk daarbij aan first person shooters, trein- en vliegsimulatoren of casualgaming voor tussendoor. Maar ook tref je hier applicaties voor het ontwerpen van game characters, emulatoren van oude computers of browser games.

De Sims

The Sims

Creëer en bestuur een stad met unieke inwoners met hun goede en slechte momenten. Bouw een mooi onderkomen voor ze en creëer een fijne leefomgeving in deze levenssimulatiegame.

Lees verder

Borderlands

Borderlands

Borderlands is ontwikkeld door Gearbox Software. Deze game is een combinatie van first-person actie met aanpasbare personages en gevechten met voertuigen. Al met al een ongeëvenaarde spelervaring.

Lees verder

Bioshock

bioshock

Nadat je vliegtuig in onbekend en koud water is gecrasht, ontdek je een duikbol waarmee je afdaalt naar de diepzeestad Rapture. Ooit werd deze stad uit idealistische overwegingen gesticht voor enkele uitverkoren wetenschappers, kunstenaars en ingenieurs.

Lees verder

Roxio Game Capture

Roxio Game Capture

Met Roxio Game Capture leg jij de gameplay op je Xbox 360, PS3 of Wii vast op video. Je bruutste killstreak, je snelste finish, je mooiste goals, met de recorder van Roxio sla je de real-time beelden eenvoudig op op je pc op laptop.

Lees verder