Categorie Games

Hier vind je allerlei games. Je vindt er erg veel spel programma's die in diverse stijlen voor jong en oud, denk daarbij aan first person shooters, trein- en vliegsimulatoren of casualgaming voor tussendoor. Maar ook tref je hier applicaties voor het ontwerpen van game characters, emulatoren van oude computers of browser games.

Roxio Game Capture

Roxio Game Capture

Met Roxio Game Capture leg jij de gameplay op je Xbox 360, PS3 of Wii vast op video. Je bruutste killstreak, je snelste finish, je mooiste goals, met de recorder van Roxio sla je de real-time beelden eenvoudig op op je pc op laptop.

Lees verder

The Sandbox

The Sandbox

The Sandbox is een scheppingsspel waarin je een wereld kunt creëren naar je eigen ideeën. Het klinkt alsof het een alledaags genre is, maar dat is het natuurlijk niet. In The Sandbox ga je in de weer met de elementen zand, zon, zee, vuur en lucht.

Lees verder

GeneRally

GeneRally

Tegenwoordig is zo'n beetje iedere racegame een volwaardige 3D game. Vroegen was dat anders en werden de meeste racegames vanaf boven getoond, de zogeheten top-down racers. Dat dit genre nog steeds veel liefhebber heeft toont GeneRally.

Lees verder

Nitronic Rush

Nitronic Rush screenshot

Men neme een deel Speed ​​Racer, twee delen Tron, en een scheutje F-Zero GX. Kook het onder de uitlaat van een straalmotor, en het resultaat is Nitronic Rush, een toffe racer die veel betaalde spelletjes het schaamrood op de kaken zet.

Lees verder

Pixi

joystick icon

DigiPen is een onderwijsinstituut waar de spelletjesmakers van de toekomst worden opgeleid. Heel wat leuke studieprojecten worden de wereld in gestuurd en daar doet de liefhebber van gratis games zijn voordeel mee. Een voorbeeld van zo'n prachtige game is Pixi.

Lees verder