Categorie Games

Hier vind je allerlei games. Je vindt er erg veel spel programma's die in diverse stijlen voor jong en oud, denk daarbij aan first person shooters, trein- en vliegsimulatoren of casualgaming voor tussendoor. Maar ook tref je hier applicaties voor het ontwerpen van game characters, emulatoren van oude computers of browser games.

Alien Shooter 2

games icoon

Een groep buitenaardse wezens probeert de aarde te veroveren en het is aan jou om ze te stoppen. Laat zien dat je beschikt over een flinke portie moed en doorzettingsvermogen om je planeet te beschermen.

Lees artikel

Nidhogg

nidhogg pictogram

In een periode waarin nieuwe games er telkens prachtiger en blitser gooien de indie ontwikkelaars het over aan andere boeg met opvallende retrographics. Zo ook deze 2D vechtgame in een heerlijk oldsool pixelart stijl.

Lees artikel

Civilization V

Civilisation V

Sid Meier's Civilization V is een strategy game die exclusief voor de pc verschijnt. Dit vijfde deel wijkt niet bijzonder veel af van het bewezen spelprincipe en is dan ook een turn based strategy game. Wel met een nieuw combat-systeem en diepere diplomatische interactie.

Lees artikel

Mafia II

Mafia II

Mafia II is de opvolger van Mafia: The City of Lost Heaven door 2K Czech. Het verhaal speelt zich iets later af dan dat van zijn voorganger, eind jaren '40 / begin jaren '50 van de vorige eeuw, en is opgedeeld in hoofdstukken.

Lees artikel
Rss-feed van artikels uit deze categorie