Categorie Video

Deze pagina bevat allerlei video software. Je vindt er erg veel programma's die met film te maken hebben voor zowel amateurs als gevorderden. Denk daarbij aan mediaspelers, televisie weergave of het rippen van een dvd. Maar ook tref je hier applicaties aan voor het produceren van een blu-ray, monteren van eigen beeldmateriaal of het beheren van je filmcollectie.

vReveal

camera icoon

Wanneer je regelmatig een video schiet met je mobieltje of compact camera, dan ken je het probleem van irritant schokkende beelden. Met speciale software kun je de trillende beelden herstellen. vReveal doet dit en kan nog veel meer.

Lees verder

Tebocam

webcam pictogram

Maak van je PC met webcam heel simpel een bewakingscamera met de gratis Tebocam software. Dit webcam programma signaleert wanneer er een beweging voor het oog van de camera plaatsvindt en neemt vervolgens de camerabeelden op.

Lees verder

Cliplets

camera icoon

Met Cliplets maak je een bijzondere animatie van een filmfragment. Selecteer een gedeelte van een fragment en 'bevries' alles wat daarbuiten valt. Het resultaat zijn cliplets van maximaal 10 seconden die meer inpact geven dan een standaard foto.

Lees verder