Categorie Video

Deze pagina bevat allerlei video software. Je vindt er erg veel programma's die met film te maken hebben voor zowel amateurs als gevorderden. Denk daarbij aan mediaspelers, televisie weergave of het rippen van een dvd. Maar ook tref je hier applicaties aan voor het produceren van een blu-ray, monteren van eigen beeldmateriaal of het beheren van je filmcollectie.

Ezvid

YouTube

Ezvid is de beste freeware video and slideshow maker voor Windows 7, XP en Vista. In minder dan 5 minuten maak je een geweldige video of slideshow van je foto's die je direct naar je youtube kanaal kunt uploaden.

Lees artikel

TrakAxPC

film icoon

Ben je op zoek naar een programma om video te monteren en audio te bewerken? TrakAxPC is een pakket waarmee je je muziek en zelfgeschoten films kunt maken. Op een snelle en intuitieve manier zet je de mooiste films in elkaar.

Lees artikel

Cliplets

camera icoon

Met Cliplets maak je een bijzondere animatie van een filmfragment. Selecteer een gedeelte van een fragment en 'bevries' alles wat daarbuiten valt. Het resultaat zijn cliplets van maximaal 10 seconden die meer inpact geven dan een standaard foto.

Lees artikel
Rss-feed van artikels uit deze categorie