Categorie Audio

Deze pagina bevat allerlei audio software. Je vindt er erg veel programma's die met geluid te maken hebben voor zowel amateurs als gevorderden. Denk daarbij aan mediaspelers, streaming radio of het rippen van een cd. Maar ook tref je applicaties voor het produceren van tracks, dj mix software of het beheren van je muziekcollectie.

Audiosauna

Wil je snel en gestroomlijnd tracks produceren maar geen geld en ruimte voor een professionele studio? Met de juiste software kun je componeren, remixen, samples opnemen, virtuele instrumenten bespelen en live muziek presenteren: de beste online tools om zelf muziek te maken.

Lees artikel

TrakAxPC

film icoon

Ben je op zoek naar een programma om video te monteren en audio te bewerken? TrakAxPC is een pakket waarmee je je muziek en zelfgeschoten films kunt maken. Op een snelle en intuitieve manier zet je de mooiste films in elkaar.

Lees artikel

Xrecode

audio icoon

Wie regelmatig een draagbare muziekspeler meezeult, weet dat niet elk toestel alle muziekformaten ondersteunt. Met Xrecode kan je eenvoudig verschillende muziekbestanden tegelijk omzetten naar een flink aantal formaten.

Lees artikel

Goldwave

Met zijn vele mogelijkheden is Goldwave een van de populairste professionele digitale audio editors. Het laat je diverse audiofiles afspelen, bewerken, mixen en analyseren..

Lees artikel

NaturalReader

audio icoon

Met NaturalReader kan je geschreven teksten die bijvoorbeeld afkomstig zijn van het internet, tekstverwerker, email of pdf, omzetten in spraak. Je kunt zelfs kiezen welke stem de teksten aan je voorleest en met welke snelheid.

Lees artikel
Rss-feed van artikels uit deze categorie