Categorie Overig

Deze pagina bevat allerlei leuke software. Je vindt er erg veel programma's die niet goed in één van de andere categorieën past. Denk daarbij aan ergonomische hulpsoftware, mindmaps maken of e-books ontwerpen. Maar ook tref je hier applicaties aan die het bureaublad uitbreiden met functies of planten in 3d ontwerpen.

Sweet Home 3D

Sweet Home 3D

Sweet Home 3D helpt je met het inrichten van je huis. Plaats muren, zet je meubels neer en bekijk het in 3D. Ideaal voor als je eens wilt kijken of je de oude spullen niet eens anders neer kunt zetten, maar ook als je net een nieuw huis hebt gekocht. Alle kan op schaal geplaatst worden.

Lees verder

Sigil

ebook pictogram

Langzaam maar zeker hebben eReaders een vaste plek veroverd in de boekenwereld. Ontelbare uitgaven zijn beschikbaar, gratis en betaald en er komen dagelijks nieuwe bij. Heb je een tof eBook idee? Met Sigil maak je snel je eigen eBook.

Lees verder

Freeplane

icoon mindmap

Ben je één of ander project aan het uitwerken, dan komt het er vaak vooral op aan eerst alles systematisch in kaart te brengen, zodat je op elk moment weet waar je aan toe bent. Dat roept om een mindmap en die kan Freemap je bezorgen.

Lees verder