Categorie Overig

Deze pagina bevat allerlei leuke software. Je vindt er erg veel programma's die niet goed in één van de andere categorieën past. Denk daarbij aan ergonomische hulpsoftware, mindmaps maken of e-books ontwerpen. Maar ook tref je hier applicaties aan die het bureaublad uitbreiden met functies of planten in 3d ontwerpen.

LibreCAD

LibreCAD logo

Met een 2D CAD-programma maak je technische tekeningen. CAD is een afkorting voor computer-aided design. Deze software wordt gebruikt in uiteenlopende sectoren zoals civiele techniek, industrieel ontwerp, elektronica en topografie.

Lees artikel

CutePDF Writer

pdf icoon

CutePDF Writer is een eenvoudige applicatie waarmee je vanuit bijna elk programma een bestand opslaat in het PDF-formaat. CutePDF Writer werkt als virtuele printer, dus je kunt bijvoorbeeld vanuit Word, Photoshop of een andere software PDF'jes maken

Lees artikel

NASA World Wind

Wereldbol Icon

NASA World Wind is een virtuele aardbol van de NASA die de mogelijkheid biedt om - door middel van een virtuele wereldbol - in te zoomen op luchtbeelden en satellietbeelden op de aarde. Voor een gedeelte van de aarde zijn deze gebieden tevens in 3D te bekijken.

Lees artikel

ClaroRead

claroread icon

Mensen met dyslexie hebben moeite met lezen en schrijven van teksten, ook op een beeldscherm. Voor hen biedt de moderne tijd uitkomst door gebruik te maken van speciale software die teksten naar spraak omzet.

Lees artikel

ComicRack

ComicRack logo

Met ComicRack lees je digitale stripboeken vanaf je computer. Deze e-comics zijn in groten getale te vinden op het internet. Krijg je maar geen genoeg van deze getekende lectuur, probeer dan ComicRack eens uit.

Lees artikel
Rss-feed van artikels uit deze categorie