Categorie Apps

Deze pagina bevat allerlei apps. Je vindt er erg veel programma's voor op je smartphone of tablet, denk daarbij aan applicaties voor de apple iphone of ipad of apparaten die werken met het besturingssysteem android. Nuttige apps, games en leuke apps zijn hier verzameld.

ICQ

ICQ pictogram

ICQ is een instant messenger van de oude stempel en was aan het einde van de jaren 90 razend populair. Misschien niet meer zo hot als toen maar ICQ is nog wel steeds doorontwikkelt en is nu uitgegroeid tot een innovatieve en zeer uitgebreide chatclient.

Lees verder

Buienradar

buienradar logo

De website van Buienradar behoeft geen introductie. Bijna tot op de minuut nauwkeurig zie waar je regen kunt verwachten en hoe het weer zich ontwikkelt. Met de apps van buienradar beschik je ook onderweg over de meest actuele weersinformatie.

Lees verder

The Sandbox

The Sandbox

The Sandbox is een scheppingsspel waarin je een wereld kunt creëren naar je eigen ideeën. Het klinkt alsof het een alledaags genre is, maar dat is het natuurlijk niet. In The Sandbox ga je in de weer met de elementen zand, zon, zee, vuur en lucht.

Lees verder