Categorie Apps

Deze pagina bevat allerlei apps. Je vindt er erg veel programma's voor op je smartphone of tablet, denk daarbij aan applicaties voor de apple iphone of ipad of apparaten die werken met het besturingssysteem android. Nuttige apps, games en leuke apps zijn hier verzameld.

Audiosauna

Wil je snel en gestroomlijnd tracks produceren maar geen geld en ruimte voor een professionele studio? Met de juiste software kun je componeren, remixen, samples opnemen, virtuele instrumenten bespelen en live muziek presenteren: de beste online tools om zelf muziek te maken.

Lees artikel

ComicRack

ComicRack logo

Met ComicRack lees je digitale stripboeken vanaf je computer. Deze e-comics zijn in groten getale te vinden op het internet. Krijg je maar geen genoeg van deze getekende lectuur, probeer dan ComicRack eens uit.

Lees artikel

Plotagon

plotagon logo

Ben jij een echter verhalenverteller en zit je hoofd vol met ideeën en interessante personages? Of misschien heb je ze al op papier en wil je ze tot leven brengen. Met eenvoudige animatiesoftware creëer je je eigen toneelstuk.

Lees artikel

YoWindow

yowindow icoon

Sommige mensen kijken naar boven en steken een vinger in de lucht om te bepalen of het gaat regenen. Andere vertrouwen meer op de beelden van buienradar. Er is ook mooie software die het weerbeeld geanimeerd op je beeldscherm laat verschijnen

Lees artikel
Rss-feed van artikels uit deze categorie