Alcohol 120%

Alcohol120 icoon

Met Alcohol 120% kunt je een virtueel schijfstation aanmaken, waardoor je computer denkt over één tot maximaal zes extra dvd-romstation(s) te beschikken. Deze virtuele hardware ondersteunt zowel cd-rom-, dvd-rom- als blu-rayformaat.

Alcohol 120% is een geavanceerd hulpmiddel het maken van imagebestanden van een CD of DVD, het emuleren en monteren van virtuele CD-/DVD-spelers en het branden van imagebestanden naar een CD of DVD. De gebruiksvriendelijke interface maakt het voor iedereen mogelijk om met deze geweldige software te werken.

Alcohol 120% laat u een schijfafbeelding maken van uw games, software, DVD-titels en afbeeldingen die door een virtuele speler van Alcohol 120% afgespeeld kunnen worden. Het is zelfs tot wel 200 keer sneller dan verschillende CD-/DVD-spelers. Je hebt de mogelijkheid om één of meerdere virtuele CD-/DVD-spelers an te maken tot een maximun van maar liefst 31 virtuele spelers. Hierdoor kunt gebruik maken van meerdere schijfafbeeldingen gelijktijdig.

Alcohol 120% maakt tevens gebruik van Alcohol Xtra. Het gaat hier om een pre-mastering functie waarmee je bestanden rechtsreeks vanaf de harde schijf naar een CD, DVD of Blu-Ray laat branden. De software biedt ondersteuning aan de formaten B5I, B5T, B6I, B6T, BIN, BWI, BWS, BWT, CCD, CDI, CDRWIN, CUE, IMG, ISO, ISZ, MDF, MDS, NRG en PDI.

Kijk voor meer informatie en probeer versie op de website van fabrikant Alcohol Soft.


Commentaren zijn afgesloten.