AnyDVD

anydvd logo

AnyDVD is een programma dat DVD films automatisch op de achtergrond decodeert. De DVD lijkt zo regiocode vrij voor alle applicaties en Windows systemen. Met behulp van AnyDVD kunnen kopieerprogramma's beveiligde films kopiëren.

Met behulp van AnyDVD kunt bekijk je films met regiocoderingen die anders zijn dan die van jezelf, met elke DVD-speler en afspeelsoftware die je maar wilt. AnyDVD verwijderd ongewenste beperkingen, het verwijdert bijvoorbeeld vaste ondertitels of het zorgt ervoor dat je de copyright- of FBI-waarschuwingen kunt overslaan. Het kan automatisch afspelen van software voorkomen die op je film dvd (of audio cd) is toegevoegd.

Daarnaast is het met AnyDVD mogelijk om de rotatiesnelheid van de DVD-speler in te stellen. Hierdoor kijk je een dvd met veel minder storend lawaai. Ook kan de software de verticale verversingssnelheid van je monitor automatisch instellen (b.v. 72 Hz voor NTSC en 75 Hz voor PAL) als je dat wilt. Niet alleen worden DVD's gedecodeerd,je kunt ook beveiligde audio-CD's afspelen, kopiëren en rippen.

Kijk voor meer informatie en de downloads op de website van fabrikant RedFox.


Commentaren zijn afgesloten.