ACDSee Fotomanager

Het maakt niet uit wat voor foto's je neemt - van vrienden en familie of artistieke foto's als een hobby - je hebt fotosoftware nodig die jouw foto's organiseert en je in staat stelt deze snel en gemakkelijk te bekijken, repareren en delen.

ACDSee 18 zit vol met tools waarmee je je foto's kunt organiseren, jouw beste foto's kunt perfectioneren en familie en vrienden kunt inspireren. ACDSee 18 biedt je ongeëvenaarde efficiëntie, met een indrukwekkend aanbod aan automatische functies om het creatieve proces op gang te houden, tal van nieuwe filters om de verbeelding te stimuleren en een snelle toegang tot de cloud.

Sneller bekijken

Bekijk je foto’s direct op het beeldscherm met de Quick View modus. Of je nu een e-mailbijlage opent of dubbelklikt op een JPEG in de Windows Verkenner, ACDSee’s Quick View modus is de snelste manier om je foto’s te bekijken.

Verbluffende fotoreparaties

Het Schaduw/Hooglicht-gereedschap biedt een gemakkelijke en direct zichtbare correctie voor slecht belichte foto’s zonder dat de gebieden die wel correct zijn worden beïnvloed. Met de één-klik rode ogen-correctie hoef je niet eens precies op het probleemgebied te klikken om het te herstellen. Voor ACDSee is slechts een klik bij het rode gedeelte van het oog voldoende om het automatisch te corrigeren.

Organiseer je collectie

Het venster Kalender Weergave deelt alle foto’s automatisch in op basis van de datum waarop ze zijn gemaakt. In de Evenementen Weergave kun je tevens een miniatuurfoto toevoegen om heel praktisch te kijken en te bladeren door op datum geselecteerde gebeurtenissen. Of gebruik de functie Groep Bij – om beelden te rangschikken op trefwoord, grootte of ieder andere vaak gebruikte informatie. Of selecteer foto's aan de hand van een trefwoord dat je invoert in het Snel Zoeken-venster.

Deel jouw foto’s direct met anderen

Creëer schitterende diashows met overgangseffecten en geluid – je kunt zelfs meerdere geluidssporen mixen zonder een studie te maken van gecompliceerde software. Een unieke functie maakt het mogelijk om geluid en beeld te synchroniseren zodat de diashow precies even lang is als de gebruikte soundtrack. Gebruik de wizard Afbeeldingen delen via e-mail om afbeeldingen direct vanuit ACDSee te mailen zonder het e-mailprogramma te openen. De foto’s worden daarbij automatisch verkleind zodat ze sneller zijn te verzenden en ontvangen.

Thuis afdrukken is heel eenvoudig

Het venster Lay-out voor afdrukken biedt een ruime keuze aan lay-out opties met handige wizards om thuis heel gemakkelijk foto’s af te drukken. Plaats meerdere 10x15 foto’s op een enkele pagina of maak een 20x25 afdruk op één enkele pagina.

Speciale foto’s achter slot

Privé Mappen beschermen je persoonlijke foto’s op een beveiligde locatie zodat alleen jij ze kunt bekijken. Verplaats foto’s naar een Privé Map, voeg een wachtwoord toe, en ACDSee Fotomanager houdt ze achter slot en grendel.

Bewaar en archiveer uw fotocollectie

in bekende bestandsformaten, het maakt niet uit hoe groot ze zijn. Archiveer je bestanden in ZIP, PDF en andere bestandsformaten. Alle foto’s die jij al op een dvd hebt gezet, kunnen heel eenvoudig aan de database van ACDSee worden toegevoegd. Jekunt door uw collectie bladeren en de miniatuurafbeeldingen bekijken, ook de beelden die op een CD, DVD en een externe harde schijf staan, zonder dat ze eerst moeten worden ingeladen. Van bestandsformaten voor audio, video en afbeeldingen omvat meer dan 100 populaire formaten, waaronder BMP, GIF, IFF, JPG, PCX, PNG, PSD, RAS, RSB, SGI, TGA en TIFF.

Informatie en downloaden: ACDSee 18 Fotomanager

Commentaren zijn afgesloten.