Privates

In de humoristische en educatieve actiegame Privates stuur je vier microscopisch kleine soldaten aan die het moeten opnemen tegen verschillende seksueel overdraagbare aandoeningen.

De mini soldaatjes dalen met hun virus- en bacteriebestrijdende geweren af in de lichaamsholtes waar soa's zich huisvesten, waaronder de vagina en de anus. De speler neemt het op tegen soa's als chlamydia, herpes en zelfs HIV. Het is de bedoeling het juiste wapen tegen de juiste soa te gebruiken. Een antiviraal wapen werkt immers niet tegen een bacteriƫle infectie.

Elke soa die de speler tegenkomt kan worden gescand waarna nuttige informatie over de soa verschijnt, zoals de manier waarop het het op te lopen is, de symptomen en de bestrijding. Grafisch gezien zit het spel erg goed in elkaar. Het beeld loopt vloeiend en de bewegingen van de soldaten zien er ook uitstekend uit. De stemmen in Privates zijn goed gekozen en het niveau is lekker uitdagend. Je krijgt vier wapens, elk geschikt in de strijd tegen een andere ziekte en deze geweren hebben stoere effecten meegekregen. Privates kent een typisch Britse, humoristische ondertoon en probeert daarmee niet te belerend over te komen.

Meer informatie en downloaden op de website van de producent.


Commentaren zijn afgesloten.