RagTime

RagTime

RagTime vormt de perfecte combinatie van office- en desktop-publishingprogramma: de software verenigt tekstverwerking, spreadsheets, grafieken, illustraties en tekeningen in een comfortabele layout-omgeving

RagTime wordt zowel op kantoor als ook in het creatieve veld gebruikt voor snel en professioneel opmaken van flyers, brochures, advertenties en prijslijsten. De dpt-software is eenvoudiger te bedienen, en dat maakt werken nog productiever, rekening houdend met de nieuwste ontwerptechnieken zoals transparantie en uitvoer naar PDF of HTML.

Office en DTP bij elkaar

RagTime vormt de perfecte combinatie van office- en desktop-publishingprogramma: de software verenigt tekstverwerking, spreadsheets, grafieken, illustraties en tekeningen in een comfortabele layout-omgeving. Daarnaast is RagTime intuïtief te bedienen en dekt het alle vereisten af, van het ad hoc opstellen van eenvoudige formulieren tot de productie van een meertalige technische catalogus met behulp van database-ondersteuning. Door de identieke versies voor Windows en Mac en door de licentiëring voor gebruik op een hoofdcomputer en alternatieve computers worden de functionaliteit en compatibiliteit ook in gemengde Windows- en Mac-omgevingen gewaarborgd.

Professionele publicaties

RagTime is dé unieke professionele Business Publishing software. RagTime combineert krachtige prestaties op het gebied van tekstverwerking, uitgebreide spreadsheets, illustraties en maakt complexe grafieken en sjabloondocumenten in een professionele layout-omgeving. Het maakt niet uit of u de uitvoer doet naar internet, bureau- en inkjet printers, PDF of professionele offset-druk, RagTime kan het allemaal aan.

Meer informatie over Ragtime lees je op de website van de nederlandse vertegenwoordiger.


Commentaren zijn afgesloten.