Adobe Photoshop Elements 10

photoshop

Photoshop Elements van Adobe helpt je dagelijkse herinneringen om te toveren in sensationele foto's die je voor altijd zult koesteren. Bewerk en creëer eenvoudig met geautomatiseerde opties, deel foto's met je sociale netwerk, en vind en bekijk al uw foto's.

Adobe Photoshop Elements is beschikbaar voor zowel Windows als Macintosh en kan los of eventueel in een bundel met het nieuwe videobewerkingsprogramma Premiere Elements 10 worden aangeschaft. Wie een eerdere versie van Adobe Photoshop Elements heeft, kan met versie 10 direct aan de slag. Nog steeds ziet u bij het opstarten een fraai scherm waarin u kiest voor één van de twee programma-onderdelen: de Organizer of de Editor. In de Organizer bekijkt u alle beelden op uw systeem als miniaturen en kunt u deze op diverse manieren organiseren.

Ook minimale bewerkingen zijn mogelijk. Als u echte fotobewerking wilt doen moet u overschakelen naar de Editor. Bewerkingen worden op het bestand uitgevoerd, dus niet in een database zoals bij Adobe Photoshop Lightroom. Het overschakelen tussen beide, inmiddels behoorlijk uitgebreide, onderdelen kan wel een paar seconden duren. De integratie is verder probleemloos.

Adobe Photoshop Elements is ongetwijfeld het krachtigste en meest geavanceerde beeldbewerkingsprogramma in zijn klasse. Elements is een geweldig alternatief voor iPhoto en omdat Premiere Elements ook beschikbaar is voor Mac, is de gebundelde versie van de twee toepassingen een uitstekende optie voor iedereen op het Mac-platform.

Lees meer over Adobe Photoshop Elements en download een probeerversie op de website van Adobe.


Commentaren zijn afgesloten.