Light Image Resizer

grafisch pictogram

Met Light Image Resizer verklein en converteer je makkelijk mappen met fotobestanden. Daarnaast kunt je een watermerk toevoegen, zodat afbeeldingen beter beschermd zijn tegen ongewenst hergebruik.

Vergroot en verklein foto's of gebruik Light Image Resizer als een batch image-converter om makkelijk te converteren naar verschillende formaten. Kies je uitvoerresolutie, een kopie, de grootte van het origineel, verplaatsen en/of hernoemen, of comprimeren en kies een specifieke bestemming voor uw bewerkte afbeeldingen. Werk aan afzonderlijke foto's of bewerk grote aantallen foto's door simpelweg een batch resize uit te voeren in slechts een klik.

Extra instellingen

Voeg een eigen watermerk toe aan je werk om deze beschermen. Geef foto's een persoonlijke tint door ze te converteren naar sepia of voeg een rand toe. Door de live preview van je bewerkingen zie je direct wat het uiteindelijke resultaat is voordat je daadwerkelijk de verwerking op het beeld toepast. De ObviousIdea Picture Resizer / Photo Resizer werkt op bestanden, mappen en submappen, en ondersteunt RAW-formaten.

Output en export

Foto's kunnen direct toegevoegd worden als email bijlagen, individueel of in een ZIP-bestand, door gebruik te maken van de publicatie functie waarmee het bestandsomvang binnen de perken blijft. PDF-bestanden maken van afbeeldingen is mogelijk en je profielen maken voor je favoriete instellingen. De meest populaire profielen zijn al vooraf ingesteld, zoals FULL HD-resolutie afbeeldingen voor achtergronden en, Ipod, NTSC, 640 x 480. Toegang tot de profielen gaat in 1 klik met de shell-integratie.

Meer informatie en downloads op de website van maker Obvious Ideas.


Commentaren zijn afgesloten.