Remember The Milk

Remember The Milk

Neem je taken overal mee met deze toepassing boordevol functies. Bekijk taken in de buurt, voeg taken toe en voltooi taken onderweg, organiseer toekomstige taken, en sychroniseer alles naadloos met Remember The Milk.

Remember the Milk geeft de optie om meervoudige takenlijsten te beheren. Taken die zijn toegevoegd kunnen worden aangepast en locaties kunnen worden toegevoegd door middel van integratie met Google Maps waardoor vaak opgezochte plaatsen worden opgeslagen. Men kan taken ordenen door middel van tags. Daarnaast kunnen taken worden uitgesteld en Remember the Milk informeert gebruikers van het aantal keren dat de taak is uitgesteld.

Offline Toegang

Remember the Milk geeft de gebruikers de mogelijkheid om taken te managen terwijl ze geen internetverbinding hebben. Voor deze mogelijkheid is de webapplicatie afhankelijk van Gears. Daardoor kan de gebruiker tijdens het verbinden van de internetverbinding de online data synchroniseren met de data waaraan off-line is gewerkt. Gebeurtenissen worden online bewaard in het geval dat de harde schijf kapot gaat. De applicatie ondersteunt daarnaast de mogelijkheid om zijn of haar taken als rss-feed te weergeven.

Importeren, exporteren

Ook is er een mogelijkheid om iCalendar (.ics) bestanden te importeren en exporteren. Verscheidene categorieën aan taken kunnen worden toegevoegd en worden gedeeld. Er zijn verscheidene niveaus waarop men permissie kan worden gegeven voor het delen van data met anderen. Daardoor is het mogelijk om samenwerking op te zetten en is het mogelijk om planningen te delen tussen of onder groepen.

Integratie

Remember the Milk biedt integratie met andere diensten op het internet zoals Evernote, iGoogle, Google Calendar en NetVibes

Delen van kalenders

Remember the Milk biedt de mogelijkheid om complexe planningen te creëren. Bijvoorbeeld een gedeelde kalender voor elke ploeg of club, en een aparte voor persoonlijke dingen. De complexiteit zit hem in dat gebeurtenissen op beide kalenders naast elkaar verschijnen in verschillende kleuren in één geïntegreerde kalender.

Meer informatie en downloads voor Windows, Mac, Linux en diverse smartphone platforms op de website van Remember the Milk.


Commentaren zijn afgesloten.