Easy Photo Uploader for Facebook 1.0.0.5

Voor degenen die naar een manier om Facebook-foto's te uploaden zoeken zonder het gedoe van de houtkap aan Facebook via uw browser, ObviousIdea heeft een geweldige Facebook-foto-uploader voor je foto's op Facebook te uploaden zo snel en gemakkelijk dan een iPhone of mobiele app.

Easy Photo Uploader for Facebook is een software die re-maten en upload foto's op Facebook, zonder in te loggen via uw browser. Omdat de foto's zijn re-sized op uw computer met de geoptimaliseerde re-sizer, U kunt foto's uploaden naar Facebook sneller dan de applet Facebook. Met het Wic Codecvoor RAW-formaat foto's, Facebook Photo Uploader ondersteunt veel meer formaten dan de concurrenten. De WIC Codec is geleverd door fabrikanten van digitale camera's. Een snelle Hoe te gids over hoe je foto's te uploaden naar Facebook

Stap 1 – Selecteer uw foto's van de File Explorer en klik met de rechtermuisknop om de opties te bekijken.
Stap 2 – Selecteer uw Facebook-account of geef uw Facebook-login en paswoord.
Stap 3 – Selecteer naar welk album je wilt dat de foto's worden gepost op Facebook.

De Facebook uploader kan ook worden gebruikt om een ​​nieuw album te maken zonder dat de Facebook-bedieningspaneel toegang. Uw Facebook-foto's uploaden is nu klaar. Dat is alles wat je hoeft te doen op Facebook foto uploaden! Klik op Volgende en de Facebook-Picture Uploader zal re-size en alle foto's te plaatsen in uw Facebook-album. Uploaden van foto's naar Facebook is nog nooit zo gemakkelijk!

Download Easy Photo Uploader for Facebook.


Commentaren zijn afgesloten.