Microsoft Flight Simulator X

flight simulator x

Microsoft Flight Simulator X is d├ę vluchtsimulator. Doorgaans ontvangt Microsoft nogal wat kritiek op haar producten, maar dit hoogstandje is zeker een uitzondering. De flight simulator is namelijk hyper-realistisch en daarmee een lust voor het oog.

De meeste mensen kennen het beroemde spel wel, Microsoft Flight Simulator. We hebben het hier over de nieuwste en misschien de laatste versie van het spel, Microsoft Flight Simulator X. Als je erg goed bent in het 'realistisch' vliegen van het spel, kan je online vliegen via IVAO. Ook zijn er verschillende online luchtvaartmaatschappijen.

Virtuele luchtvaartmaatschappijen

Deze virtual airline kan je 'joinen', maar hiervoor moet je wel de nodige ervaring hebben. De eerste stap die je het beste kan nemen is natuurlijk het spel zelf kopen, en daarna gewoon simpel beginnen met de missies die het spel bevat.

Van Cessna tot Boeing

Hierna kan je verschillende dingen doen. Je moet niet te snel willen leren vliegen in een Boeing 747, het is belangrijk dat je eerst de controle kan handhaven van een Cessna 172 die ook standaard in het spel is. Als je dit eenmaal kan, kan je proberen om langzaam met de automatische piloot te vliegen. Hiervoor kun je veel informatie halen uit de missies en forums op het internet. Er zijn genoeg forums.

Waarheidsgetrouwe weergave

De belangrijkste en mooiste eigenschappen van Microsoft Flight Simulator X zijn onder andere de driedimensionale beelden, de satellietbeelden, de vele verschillende vliegtuigen waaruit je kunt kiezen, de meer dan 24.000 luchthavens in de hele wereld, verschillende spelmodi (piloot of copiloot), en nog veel meer nieuwe functies.

Missies vliegen

Flight Simulator X beschikt over nieuwe missies die je alleen kunt oplossen of samen met je vrienden. Op deze manier heb je de mogelijkheid om overal in de wereld naar toe te reizen en ongelooflijke plaatsen te bezoeken, zonder dat je weg hoeft te gaan vanuit je eigen luie stoel.

Flight Simulator X is gemaakt voor spelers van alle leeftijden en niveaus. Als je graag wilt vliegen en je dapper genoeg bent om het stuur in je handen te nemen, dan is dit de game voor jou.

Meer informatie over Flight Simulator X kun je vinden op fsxinsider.com.


Commentaren zijn afgesloten.