Dream Pinball 3d

pinball dreams 3d

Dream Pinball 3D is een flipperkast voor je pc. Je bestuurt 'flippers' waarmee je de bal op een speelveld moet zien te houden. Onderweg vergaart deze kogel veel punten door tegen bonussen aan te botsen of bepaalde trajecten af te leggen.

Alhoewel de echte flipperkasten nog altijd populair zijn is het aantal flippergames voor de pc door de jaren heen ook flink toegenomen. Deze pinnball game is alweer een paar jaar oud, hij mag er grafisch zeker zijn. Dream Pinball 3D is een ware lust voor het oog.

Digitale flipperkasten

De 6 verschillende flipperkasten zien er dus prachtig uit. De geluidseffecten zijn ook goed verzorgd, wat je als het ware in het spel trekt. Speel je met een koptelefoon op, dan vergeet je even de wereld om je heen. Door verschillende combo's te maken loopt de score flink op, wat het lastiger maakt voor je kameraden (je speelt Dream Pinball 3D desgewenst met 3 vrienden) om je te verslaan.

Tilt! Tilt! Tilt!

Net zoals in het echt, til je de tafel op wanneer je dit nodig acht. Met 3 verschillende 'tilt'-knoppen -links, rechts en centraal- beĆÆnvloed je de richting van de bal. Je moet registreren om een downloadlink toegestuurd te krijgen.

Kijk voor meer pinball dreams informatie en een gratis download op de dream-pinball.com.


Commentaren zijn afgesloten.