Nero Burning Rom

Nero icoon

Nero Burning ROM is een populaire applicatie en één van de beste programmas ontwikkeld om cd’s, dvd’s en blu-rays op te nemen in verschillende formaten en met verschillende diensten.

Nero Burning ROM laat je audio Cd’s opnemen uit MP2 formaatbestanden van jouw wens en je eigen video Dvd composities creëren in DVD-5 of DVD-9, waarbij je de video's kiest die je het leukste vindt. Je kunt ook video Dvd’s opnemen gebruik makend van Dvd naturel bestanden, Cd en Dvd beelden opnemen in ISO, UDF en NRG formaten en multimedia bestanden afspelen. Er worden verschillende schijftypen ondersteund: CD, DVD, HD-DVD en blu-ray.

Labels printen

Met Nero Burning ROM kun je beelden bewerken voor je schijf labels en juwelendoosjes, waardoor je de hele presentatie kunt controleren. Het brand programma heeft software voor LightScribe technologie, waardoor het mogelijk is om beelden te laserprinten op LightScribe Dvd’s met LightScribe recorders. Dit is een krachtig en gemakkelijk te gebruiken gereedschap welke niet aan uw computer moet ontbreken.

Kijk voor meer informatie over Nero burning rom en downloads op de website van fabrikant Nero.


Commentaren zijn afgesloten.