Nero 11

nero

Eindelijk multimediasoftware die werkelijk doet wat u wilt. Dankzij Nero 11 kunt u uw foto's, muziek en video's creëren en delen als nooit tevoren. Met verbeterde workflows voor videobewerking en het maken van schijven en back-ups

Alle functies zijn naadloos geïntegreerd in opwindende functies die u een ware 360°-ervaring bieden. Videobewerking, van eenvoudig tot geavanceerd, inclusief innovatieve conversietechnologie voor videobestanden voor het afspelen op meerdere apparaten, biedt u een volledige cirkelverbinding voor uw behoeften op het vlak van digitale media.

Geïntegreerde Nero MediaBrowser

Toegang in één stap vanaf uw bibliotheek tot uw project. De gloednieuwe Nero MediaBrowser biedt u een snelstart voor projecten. Vanaf de meeste projecten hebt u met één klik op de knop toegang tot uw bibliotheek met muziek, foto's en video's. U kunt foto's, video's en muziekbestanden slepen van de Nero Kwik Media-bibliotheek naar uw project voor een naadloze en geïntegreerde ervaring.

Fotoboeken maken

Maak in enkele seconden een fotoboek, kalender en kaart van uw dierbare herinneringen met uw familiefoto's en deel dit alles met vrienden en familie. Voor elke gelegenheid kunt u prachtige ingebonden boeken, kalenders en kaarten maken om ze cadeau te geven of zelf te bewaren. Bovendien kunt u uw mooiste stukken tentoonstellen met professionele afdrukken die direct aan uw deur worden geleverd.

DVD-video en videobestanden converteren

Van video's op uw mobiele telefoon tot dvd-films, elk apparaat lijkt een ander indeling voor de weergave te vereisen. Nero 11 biedt geavanceerde transcodering van video's waarmee nagenoeg alle dvd-video's of videobestanden worden geconverteerd naar elke video-indeling voor weergave op elk apparaat zodat u uw favoriete video's altijd of overal probleemloos kunt bekijken.

Eenvoudige en geavanceerde modi voor videobewerking

Geniet van de verbazingwekkende creatieve resultaten, ongeacht het niveau van uw videobewerkingservaring. U kunt gemakkelijk schakelen van het storyboard voor snelle videobewerking tot de geavanceerde bewerking van meerdere sporen met slechts één klik op de knop en zo hetzelfde project binnen hetzelfde venster naadloos overdragen. Ga van snelle en eenvoudige sjablooneffecten naar het bewerken van meerdere sporen, keyframe-bedieningselementen binnen hetzelfde videobewerkingsscherm, verbazingwekkende overlay-sjablonen met picture-in-picture-effecten en meer. Dankzij de verbeteringen om u de beste uitvoer te bieden, zullen uw thuisvideoprojecten meer dan ooit voorheen indruk maken op uw vrienden en familie.

Nero LIVEBackup

Dankzij Nero LIVEBackup kunt u probleemloos back-ups maken met één klik voor al uw digitale bestanden en zelfs uw volledig systeem. U kunt nog steeds een handmatige back-up kiezen, maar alleen Nero LIVEBackup biedt u altijd en overal een blijvende en ware gemoedsrust.

Brand schijven die lang meegaan

Met de experts die aan de bron liggen van het branden van schijven, kunt u niets minder dan het beste verwachten. De exclusieve toepassing Nero SecurDisc 3.0 met de oppervlaktescan helpt u de leesbaarheid van de schijf te garanderen, ongeacht de krassen, ouderdom en slijtage, zodat uw inhoud gedurende lange tijd intact blijft.

Dvd-video's worden geript met één klik op de knop

Verplaats uw films vanaf dvd's rechtstreeks naar uw pc met rippen met één klik. Plaats al uw dvd- en blu-rayfilms in één mediabibliotheek door ze te rippen naar uw pc. Dankzij de geavanceerde instellingen kunt u exact precies het gewenste rippen. Verwijder ongewenste delen, vreemde talen, extra's en meer.

Kijk voor meer informatie en Nero 11 downloaden op de website van de fabrikant.


Commentaren zijn afgesloten.