Kaspersky Anti-Virus 2012

Kaspersky Anti-Virus

Kaspersky Anti-Virus 2012 is de basis van computer beveiligings en biedt realtime bescherming tegen de nieuwste malware en virusdreigingen.Intelligente scans en regelmatige updates beschermen je proactief tegen bekende en nieuwe internetdreigingen

Haal voordeel uit de nieuwste Kaspersky Lab-technologie

Blijf cybercriminelen voor en bescherm uw computer tegen malware en andere type bedreigingen met de betrouwbare expertise en constant verbeterde beschermingstechnologieën van Kaspersky Lab.

Check snel en eenvoudig de reputaties van websites en bestanden

Links naar websites krijgen een kleurcode waaraan het risico op gevaar te zien is zodat je bewust een keuze kunt maken of je een bepaalde online bron wilt openen of blokkeren. Met een enkele muisklik kunt je de betrouwbaarheid van een bestand controleren aan de hand van Kaspersky Lab’s cloud-based informatie over bekende en opkomende malware-bedreigingen.

Snelle en efficiënte PC-prestaties

Geniet met Kaspersky Anti-Virus 2012 van het internet zonder belemmeringen van uw beveiligingssoftware. Kleine en intelligente updates en scans die op de achtergrond worden uitgevoerd garanderen dat jouw computer optimaal blijft presteren.

Kleine, frequente updates zodra ze beschikbaar zijn

Geen zorgen over het updaten van uw Kaspersky Lab PC beveiligingssoftware: updates installeren automatisch om zo je netwerkverkeer en downloadtijd te minimaliseren en het heeft op deze manier een minimale impact op de prestaties van uw computer.

Navigeer eenvoudig en snel door de compleet interface

De state-of-the-art nieuwe interface laat in een blik het beschermingsniveau van de computer zien en maakt het beheren van de beveiliging eenvoudig.

Meer informatie en Kaspersky Anti-Virus 2012 downloaden op de website van Kaspersky.


Commentaren zijn afgesloten.