Windscribe

Windscribe logo

Gebruik je openbare wifi-netwerken als je ergens in een trein of een café zit? Dan is het goed om je verbinding wat extra af te schermen zodat kwaadwillenden niet met je mee kunnen kijken.

Windscribe" is een VPN dienst die ervoor zorgt dat al het netwerkverkeer wordt versleuteld en omgeleid. Wanneer je via een virtual privat network het internet opgaat zijn je data en identiteit veilig. Met name buitenshuis is het gebruik van VPN een goed idee.

Browserplugin

Windscribe kun je als een normaal programma installeren maar functioneert ook als plug-in bij Chrome, Firefox of Opera. Heb je alles geïnstalleerd dan kies je een server in bijvoorbeeld Amerika, Canada, Engeland, Spanje of Japan. De websites die je dan bezoek zullen denken dat je vanuit één van die landen op het internet aangesloten bent.

Gratis of betaald

De dienst kent verschillende pakketten, met de gratis versie kun je 10 GB per maand via de vpn verbruiken. Voor onbeperkte toegang moet je een betaald pakket nemen, en daar heb je tevens de mogelijkheid meer locaties te selectere.

Kijk voor meer informatie en downloads op de website van de Windscribe.


Commentaren zijn afgesloten.