Driver Booster

Driver booster img

Recente drivers zorgen dat je systeem snel en stabiel blijft, en recente games soepel blijven lopen. Driver Booster is een gratis tool die er voor zorgt dat jouw computer zonder moeite in die staat blijft.

Driver Booster is een driver-update programma waarmee je het updaten van de drivers in je computer kunt stroomlijnen. Zonder de juiste drivers zal een computer in de loop der tijd minder gaan presteren. Via de eigen update instellingen van windows kun je een hoop regelen maar dat kost tijd en is niet altijd even makkelijk ingericht. De driver database van Driver Booster bevat meer dan 1.000.000 drivers, je vind er gemakkelijk & snel alle missende, foutieve en verouderde drivers. Drivers als Intel Driver, Realtek Ethernet Controller, Wireless Lan, Network, HD Audio Drivers, Intel Audio, HD Graphics, WLAN, LAN, Chipset, Rapid Storage Technology, USB 3.0 Drivers, Nvidia Drivers en alle andere belangrijke Microsoft driverpakketten kunnen gemakkelijk worden bijgewerkt.

Veilige driver updates

De driver updatesoftare biedt WHQL geteste drivers en gebruikt tijdens het downloaden van de driver een veilige HTTPS verbinding. Voor de veiligheid te waarborgen wordt er telkens een herstelpunt en back-up gemaakt voordat de drivers worden bijgewerkt.

Haal het beste uit uw games

Met up-to-date grafische drivers heb je de beste prestatieverbeteringen, met name voor nieuwe games. Driver Booster zorgt ervoor dat je altijd over de nieuwste grafische drivers beschikt zodat je alle games soepel kunt blijven spelen. Daarnaast kan het de meest populaire spelcomponenten installeren zoals Game for Windows Software 3.5, XML 6.0, Silverlight 5 en Microsoft Visual C ++ 2017 Redistributable.

Automatisch downloaden & intsalleren

Je kunt het programma zo instellen dat de nieuwste driver automatsch worden gedownload en geinstalleerd als het systeem niet actief is. Zo bespaar je jezelf een hoop tijd en is je systeem ten alle tijden voorzien van de actuele drivers.

Kijk voor meer informatie en downloads op de website van de iobit.


Commentaren zijn afgesloten.