Netcam Studio

netcam studio icoon

Je huis of werkplek voorzien van goede camera's alleen is niet genoeg voor een efficiënt monitoringsysteem. Met de juiste software kun je niet alleen de boel in de gaten houden maar wordt je actief geïnformeerd.

Netcam Studio is de opvolger van webcamXP, de populaire software voor webcams en monitoring van netwerkcamera's en biedt alle functies die je van een moderne en professionele videobewakingssoftware mag verwachten. Je huis, winkel of kantoor kun je op elk moment in de gaten en controleren en blijf je op de hoogte van de lopende gebeurtenissen.

Op afstand monitoren

Waar je ook bent, als je internet hebt, kun je snel de laatste meldingen bekijken en zien wat er in realtime gebeurt. Controleer het op je telefoon, in de browser of met een volledig uitgeruste cliënt zoals Netcam Studio Windows Client.

Bewegings- en snelheidsdetectie

Het bewegings- en snelheidsdetectiealgoritme zorgt ervoor dat het programma alleen reageert als dat nodig is. Met behulp van de regelmanager definieert u uw eigen interne of externe acties, zoals: licht regelen, geluiden afspelen of meldingen verzenden.

Audio detectie

Je kunt de detectie versterken en niet alleen op de video vertrouwen, maar ook op geluid. Als camera's voorzien zijn van een microfoon kan de software naar het gebied luisteren en acties triggeren zodra het iets detecteert.

E-mail- en sms-meldingen

Weet wat er gebeurt in het bewaakte gebied tijdens de geplande perioden rechtstreeks op je telefoon door e-mailmeldingen te ontvangen. Zo krijg je op tijd informatie en kun je passende maatregelen nemen als er iets ongewoons aan de hand is.

Home Monitoring

Wanneer je vertrekt voor een weekend, zakenreis of vakantie kun je ten alle tijden, als je toegang hebt tot internet, snel zien wat er aan de hand is en de laatste meldingen bekijken. Het is ook mogelijk je domotica-systeem e combineren om een ​​lampje in te schakelen of de kamertemperatuur te wijzigen volgens een specifieke regel of schema.

Winkel / kantoor monitoring

Houd je bezittingen 's nachts en in het weekend onder controle. Van een aantal dagen kun je opnames opslaan en de waarschuwingen op afstand synchroniseren in het geval de bewakingscomputer wordt gestolen.

Huisdieren Monitoring

Heb je je ooit afgevraagd wat je huisdier aan het doen is terwijl je niet aanwezig bent? Probeer Netcam Studio eens en creëer de volgende buzz op YouTube.

Kinderen Monitoring

Bekijk via je telefoon of tablet wat er gebeurt in de kamer van de baby. Je kunt daarbij specifieke waarschuwingen instellen die reageren op op audio- of bewegingssignalen waarna je automatisch een melding ontvangt.

Belangrijke kenmerken

  • Draait als Windows-service
  • 100% gecontroleerd door webservices (JSON, Soap)
  • Synchronisatie van waarschuwingen (Nas, FTP, Dropbox, Google Drive)
  • Beweging, snelheid en geluidsdetectie
  • Stream met audio naar webbrowser of smartphone
  • Stream naar HTML 5 video tag en VLC

Er zijn meerde versies beschikbaar van dit monitoringspakket. De gratis versie maakt het mogelijk om 2 videobronnen aan te sluiten. De officiële Netcam Studio Clients zijn ook gratis en kunnen op zoveel apparaten worden geïnstalleerd als nodig is. Met de Web API kun je je eigen client maken of met andere applicaties in elke programmeertaal werken.

Kijk voor meer informatie en downloads op de website van de maker.


Commentaren zijn afgesloten.