Scythe

scythe logo

Als enthousiast (amateur) synthesizermuzikant had je vroeger als snel een halve kamer nodig om mooie geluiden te creëren. Tegenwoordig is dat stukken makkelijker en liggen de digitale synths letterlijk in je hand.

Scythe is een volwaardig en uitgebreide synthesizer app waarmee je in een handomdraai geluiden maakt. De software begon zijn leven als een VST-plugin maar tijdens de ontwikkeling van de synthesizer bleek het handiger om een smartphone te gebruiken. Door Scythe te ontwikkelen als iOS-app is het mogelijk hoogwaardige visuele ervaring en interactie via het aanraakscherm te combineren tot een toffe muziekapp. Het gegenereerde geluid heeft een uniek timbre en de sound is uitermate geschikt voor pads, drones, soundscapes, sound fx enz. Je kunt er werkelijke van alles mee creëren, van rijke, weelderige texturen tot korrelige, vervormde geluiden.

Krachtige wave editor

De motor van deze synth is een krachtige wavetable-synthesizer waarvan je de parameters volledig naar je hand kunt zetten. Als een mooie sound hebt gekregen waar je tevreden over bent kun je deze eenvoudig als preset opslaan voor later gebruik. De ingebakken bibliotheek met wavetables en presets toont reeds enkele van de mogelijkheden van de synthesizer.

Audio voor games, films of live

De Scythe iOS-muziekapp kan worden gebruikt voor audioproductie, het creëren van geluidseffecten, games, films, elektronische muziek, enz. De app bevat een ingebouwde gebruikershandleiding met interactieve bedieningselementen die helpen om de verschillende parameters op aanvraag uit te leggen. Scythe is gebouwd voor mensen die van geluid houden en nieuwe geluiden willen ontdekken.

belangrijkste functies

  • unieke, intuïtieve geluidsontwerpinterface
  • veelzijdige oscillatoren met analoge en digitale golfvormen
  • opnemen van audioclips en exporteren naar andere apps via AudioCopy
  • uitgebreide maar eenvoudig te gebruiken modulatie
  • effecten variërend van chorus en vertraging tot digitale grunge
  • core midi-ondersteuning, zowel als controller als als geluidsmodule
  • achtergrond audio-ondersteuning. controle Scythe met andere apps

Kijk voor meer informatie en op de website van de maker.


Commentaren zijn afgesloten.