RollerCoaster Tycoon Classic

rollercoaster tycoon icoon

Spannende attractieparken zijn een belevenis voor waar jong en oud warm voor lopen. Het is dan ook geen wonder dat hobbyisten ontelbare uren steken in het ontwerpen van een eigen park op de computer.

RollerCoaster Tycoon Classic is een constructie- en simulatiecomputerspel waarin je er als directeur van een pretpark voor moet zorgen dat de bezoekers het naar hun zin hebben. Daarnaast probeer je te zorgen dat er genoeg geld in het laatje komt om de kosten te dragen, én om nieuwe toffe attracties te bouwen. Deze classic versie van het RCT franchise gebruikt dezelfde gameplay als de eerste twee spellen in de serie. Het wordt gespeeld vanuit een isometrisch gezichtspunt, waarin spelers de opdracht krijgen een pretperk te bouwen.

Ontwerp een succesvol pretpark

De speler moet allerlei attracties, faciliteiten en paden bouwen zodat er een gevarieerd aanbod is voor alle bezoekers. Er moet personeel ingehuurd worden voor het verkopen van tickets en snoep, en technici om de attracties draaiende te houden. Je kunt angstaanjagende achtbanen bouwen, maar je dient ook rekening te houden met het geluk van je bezoekers. Als zij honger hebben moet je zorgen voor meer eetkraampjes en als er teveel criminaliteit is moeten er meer beveiligers worden aangenomen.

Kenmerken

  • Alle verslavende onderdelen van RCT 1 en RCT 2 gebundeld in 1 game
  • Ontwerp indrukwekkende achtbanen middels uitgebreide constructie elementen
  • bouw attracties, eet en drink kramen, groen en paden zodat je gasten blij worden
  • organiseer je marketing en financiën zodat je nog meer bezoekers ontvangt
  • inclusief 95 park scenario's
  • Authentieke isometrische graphics en gameplay
  • Muziek en geluidseffecten uit de originele games
  • honderden verschillende attracties en een paar dozijn winkels en gebouwen

Moderne Mobiele versie

Rollercoaster Tycoon Classic is speciaal aangepast om te werken op de tablet en smartphones.De eerste twee versies van game zijn samengevoegd en zo is het een combinatie van de twee spelen geworden

Kijk voor meer informatie op de website van de RollerCoaster Tycoon serie.


Commentaren zijn afgesloten.