De Sims

The Sims

Creëer en bestuur een stad met unieke inwoners met hun goede en slechte momenten. Bouw een mooi onderkomen voor ze en creëer een fijne leefomgeving in deze levenssimulatiegame.

De Sims 4 combineert revolutionaire Sims met krachtige creatieve hulpmiddelen en gloednieuwe gameplay die gebaseerd is op emoties, zodat deze versie op een hele nieuwe wijze gespeeld kan worden. Dankzij vernieuwde technologie is versie 4 uit de Sims familie de meest intelligente, aansprekende en persoonlijke levenssimulatiegame. De keuzes die spelers maken zijn niet langer alleen van invloed op één enkel moment; ze hebben vanaf nu effect op de complete levensloop van de Sims.

Gevarieerde levensloop

Het gesimuleerde leven is rijk en kent uiteenlopende facetten,biedt spelers persoonlijkheden en doelen die recht doen aan de schoonheid van het leven zelf. Daarnaast hebben de Sims zelf ook een emotioneel bewustzijn. Ze zijn in staat om diverse emoties te ervaren, die de manier waarop de game gespeeld wordt direct beïnvloeden.

Intelligente unieke karakters

Spelers gaan aan de slag met Sims die stuk voor stuk intelligenter zijn en meer unieke karaktereigenschappen dan in eerdere versies van de game. Het resultaat van deze verbeterde intelligentie is een generatie digitale wezens die zich meer natuurlijk gedraagt en reageert dan voorheen. Verhalen hebben een dynamisch verloop terwijl Sims met elkaar omgaan, meerdere taken tegelijk uitvoeren en elkaar op geheel nieuwe manieren leren kennen.

Oneindige creativiteit

De hulpmiddelen zijn in De Sims 4 krachtiger en intuïtiever zijn dan tevoren. De manier waarop spelers de Sims en hun huizen tot leven kunnen brengen heeft een make-over gekregen. Spelers kunnen met behulp van 'Creëer-een-Sim' zelf de handen uit de mouwen steken en een persoonlijke Sims met de hand vormgeven.

Droomhuizen bouwen

Het nieuwe 'Bouwen' geeft spelers krachtige hulpmiddelen in handen om snel en simpel huizen te bouwen, door kamers te slepen en installeren. Hiermee is het voor spelers nog sneller en eenvoudiger om droomhuizen te bouwen. Deze hulpmiddelen zijn zodanig ontwikkeld, dat spelers tijdens het creatieve bouwproces snel en flexibel te werk kunnen gaan.

Kijk voor meer informatie op de website van de ontwikkelaar.


Commentaren zijn afgesloten.