orDrumbox

Wil je je muziek voorzien van een beat, maar er is geen drummer beschikbaar, dan kun je met een loopmachine je eigen ritmes maken en opslaan. Handig om vanuit je eigen kamer toffe beats te bouwen.

orDrumbox is digitale beatmaker, ontworpen om zo vrij en creatief mogelijk aan ritmes te werken met enkele ongebruikelijke kenmerken zoals auto-compositie, polyritmes en een aanpasbare arpeggiator. Deze functies zijn makkelijk te gebruiken en zijn ideaal om flink mee te experimenteren en geven snel een goed resultaat.

De software kan automatisch baslijnen componeren, melodie├źn structuren of zelfs gehele songs. Dit muziekprogramma komt met een hoeveelheid aanpasbare ritmes en geluiden zodat je direct aan de slag kunt. De ingebouwde softsynth is heeft veel parameters die je kunt aanpassen en waarmee je eigen unieke sounds maakt die je dan aan je geluiden bibliotheek toevoegd.

Behalve de software die je op je computer kunt installeren is orDrumbox ook als eenvoudige online drumcomputer beschikbaar. Zo kun je direct beats maken of eerst even kijken welke mogelijkheden zo'n sequencer heft

Kijk voor meer informatie en downloads voor Windows, Mac en Linux op de website van de maker.


Commentaren zijn afgesloten.