Sketch Drawer

sketch drawer icon

Ben je geen held in handvaardigheid en gebruik je een potlood alleen voor boter, kaas en eieren? En wil je toch graag een leuke pentekening hebben van je favoriete foto dan kun je verwezenlijken met speciale grafische software.

Sketch Drawer maakt van digitale afbeeldingen in een handomdraai prachtige kunstwerken. De software creëert in een aantal klikken aantrekkelijke schetsen die enorm lijken op een natuurgetrouwe met de hand gemaakte tekening van een gewone foto. Op deze wijze maak je een origineel beeld zelfs als je twee creatieve linkerhanden hebt.

Eenvoudig in gebruik

Dit grafische programma is snel, klein en zeer eenvoudig te gebruiken. Open een afbeelding en speel met de diverse schuifregelaars totdat je tevreden bent met het resultaat. Verander je foto in een kleurrijk waterverfschilderij, potloodschets of een mooi tekening die bij je eigen stijl past.

Batch conversie

Een slimme extra functie is het omzetten van meerdere afbeeldingen met gelijke instellingen. Alle aangegeven foto's worden op deze manier in één keer omgezet in je favoriete stijl. Je kunt afzonderlijke plaatjes selecteren of een hele map.

Kijk voor meer informatie en downloads op de website van maker Softorbis.


Commentaren zijn afgesloten.