Xinorbis

xinorbis logo

Harde schijven lijkt tegenwoordig haast onverzadigbaar, tot het moment komt dat de terabytes aan gegevens tot aan de rand gevuld is. Om handmatig duizenden mappen bestanden te onderzoeken is onbegonnen werk, daarom neemt een hard-disk analyseer je werk uit handen.

Xinorbis is een simpel programma met krachtige functies voor het analyseren van je harde schijven. Het gebruikt geavanceerde technieken om de inhoud van verschillende opslag media zoals harde schijven, verwisselbare media of netwerk storage te onderzoeken.

Harddisk rapportage

Na het analyseren toont de software een rapportage waardoor je een goed beeld krijgt van de inhoud van je schijven. Zo'n rapportage kun je desgewenst exporteren naar html, csv, text of xml waarbij je ook filters kunt toepassen. Verder bevat de tool een handige zoekfunctie zodat je snel bepaalde data kunt vinden. Je kunt zoeken op naam, bestandsgrootte, datum en tijd, attributen en bestandseigenaar.

Het programma kun je installeren, dat adviseert de maker, maar je kunt het ook als portable bestand downloaden. Kijk voor meer informatie op xinorbis.com.


Commentaren zijn afgesloten.