Stremio

stremio logo

Lange tijd was Popcorn Time een geliefde oplossing om streaming films en series te kijken. Door de strijd met filmmakers en auteursrechtorganisaties is het bergaf gegaan en zijn gebruikers opzoek gegaan naar een nieuwe streamingdienst.

Stremio lijkt erg op zijn neef Popcorn Time en is al sinds 2012 in ontwikkeling. Je bladert via een interface door de nieuwste films en series die worden getoond door filmposters. Na het selecteren van een film wordt deze vanuit torrents gestreamed en waar mogelijk voorzien van een Nederlandse ondertitel.

Kijkgeschiedenis bijhouden

Wil je bijhouden wat je allemaal al hebt bekeken, of wil je toffe series bewaren om op een later tijdstip je bekijken dan kun je een account aanmaken. Ook kun je op basis daarvan aanbevelingen krijgen van andere series die je mogelijk aanspreken. Soortgelijke aanbevelingen krijg je ook wanneer je Stremio aan je Facebook-account koppelt.

Video's opslaan

Videobestanden die op je harde schijf staan zijn in te laden. Als extra bevat de software een kalender met de uitzendtijden van je favoriete series. Zodra deze online beschikbaar zijn, krijg je een notificatie. Stremio ondersteund het streamen naar mobiele apparaten zoals Apple TV, Chromecast en een smart tv. Met het installeren van plug-ins kun je het programma extra functies geven.

Surf voor meer informatie en downloads naar de website van Stremio.


Commentaren zijn afgesloten.