Plotagon

plotagon logo

Ben jij een echter verhalenverteller en zit je hoofd vol met ideeën en interessante personages? Of misschien heb je ze al op papier en wil je ze tot leven brengen. Met eenvoudige animatiesoftware creëer je je eigen toneelstuk.

Plotagon is animatiesoftware waarmee je zelf een scene produceert met hoofdrolspelers die doen wat jij wilt. Het begint met een script waarin je aangeeft wat de karakters zeggen en hoe ze klinken. Dan zet je je personages in een locatie, vermeld waar ze staan en hoe ze zich fysiek bewegen. Je kunt een dialoog schrijven waarin de karakters op elkaar reageren, en met het toevoegen van geluidseffecten geeft je je animatie de juiste sfeer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Leerzaam animatiesoftware

Plotagon is leuk en leerzaam gereedschap om de ideeën in je hoofd te verwerkelijken. De interface om het verhaal en de personages te maken is snel te begrijpen. Geef de video's een geheel eigen sound door het toevoegen van eigen opgenomen geluiden. Op deze manier maak je een super digitaal toneelstuk met een leuke plot die je wil delen met je vrienden.

Kijk voor meer informatie, voorbeeldvideo's en downloads voor pc, mac, ipad en iphone de website van Plotagon.


Commentaren zijn afgesloten.