Winsecret

winsecret icon

In het windows besturingssysteem kunnen gebruikers veel instellingen aanpassen. Helaas zijn deze verspreid over allerlei vensters en soms zelfs behoorlijke verborgen. Gelukkig zijn er programmeurs die het leven makkelijker maken en alles bij elkaar brengen.

WinSecret is een uitgebreid programma met een belangrijk doel, namelijk het eenvoudig toegankelijk maken van verborgen instellingen in Windows. Wanneer je in de software op de knop Windows Secret klikt krijg je een lijst van alle Windows-instellingen te zien. Deze zijn overzichtelijk verdeeld in categorieën als Applications, Desktop, Windows Core en Control Panel.

Zoeken en geavanceerde instellingen

Met de zoekfunctie kun je snel de juiste instellingen vinden die je wilt aanpassen. Je kunt ook door de instellingen bladeren, dat levert gelijk een inzicht op in de vele mogelijkheden die je als gebruiker krijgt. Met het programma heb je ook de mogelijkheid geavanceerde instellingen aan te passen. Deze zijn vooral bedoeld voor de gevorderde gebruikers want door het veranderen van bepaalde instellingen kun je voor verrassende en vervelende resultaten komen te staan.

Meer informatie en downloads vind je op de website van ontwikkelaar Tweaknow.


Commentaren zijn afgesloten.