Wise Reminder

wise reminder icoon

Mensen hebben tegenwoordig veel dingen om handen die tijd vragen. Werken, vrienden bezoeken, sporten, administratie bijwerken. Met deze overdaad aan bezigheden op een dag is biedt een goede agenda uitkomst.

Wise Reminder is ontworpen om ervoor te zorgen dat je belangrijke zaken als dagelijkse taken en afspraken niet vergeet. Met behulp van de applicatie kun je eenvoudig herinneringen plannen voor verschillende taken en een lijst van to-do's effici├źnt beheren.

Beknopte inteface

De software heeft een zeer beknopte interface en heeft alle taken onderverdeeld in twee groepen, namelijk onvoltooide en voltooide. Hierdoor zijn de taken eenvoudig en overzichtelijk in te zien. Het plannen van een nieuwe herinnering is gewoon een kwestie van een paar klikken, zelfs beginners krijgen het binnen een minuut onder de knie.

App draait op de achtergrond

De applicatie draait onzichtbaar in de system tray, zonder onderbreking van je werk. Als een taak gepland is herinnert een pop-up je er stipt op tijd aan deze taak uit te voeren. Als je nog even bezig bent kun je de melding uitstellen en komt deze later nog eens tevoorschijn.

Ga voor meer informatie en download naar de website van ontwikkelaar Wise


Commentaren zijn afgesloten.