Winzip 20

winzip

Soms is het handig om bestanden te comprimeren, ook wel inpakken genoemd. Voor je ze per email verstuurd bijvoorbeeld, of om in je archief te bewaren. Door bestanden te comprimeren, wordt de totale bestandsgrootte over het algemeen een stuk kleiner.

WinZIp is onmisbare software voor het comprimeren en decomprimeren van bestanden. Met een enkele klik pak je bestanden in alle belangrijke indelingen uit waaronder Zip, Zipx, RAR, 7Z, TAR, GZIP, VHD, XZ en meer. Met behulp van de uitgebreide bestandsbeheer is het eenvoudig om je bestanden te vinden, openen, verplaatsen en delen, of ze zich nu op de lokale computer, het netwerk of in een cloudservice bevinden.

De software bevat functies om je privacy te beschermen. Bij het zippen kun je makkelijk bestanden versleutelen zodat de informatie onzichtbaar is voor onbevoegden. Ook is het mogelijk alleen-lezen-PDF's te maken of watermerken te maken om kopiëren tegen te gaan.

Zippen vanaf elke locatie

Het is eenvoudig om uw meestgebruikte bestanden en mappen te vinden op uw pc, het netwerk en in de cloud met Veelgebruikte mappen, dat automatisch wordt bijgewerkt.

Integratie in andere software

Met WinZip kun je veelgebruikte WinZip-functies gebruiken, zelfs wanneer je in andere toepassingen werkt. Gebruik het in combinatie met de Windows Verkenner, office producten, of email software. Met de pro-versie is het tevens mogelijk een scanner te gebruiken.

Vriendelijke interface voor elk apparaat

Ondersteuning van touchschermen brengt de mogelijkheden van WinZip naar bijna elk apparaat. Bovendien is het geoptimaliseerd voor 2-in-1-computers en kan automatisch van indeling wisselen, afhankelijk tablet- of laptopstand gebruik.. Schuifbalken die automatisch kunnen worden verborgen maximaliseren de weergaveruimte op apparaten.

Veel ondersteunde formaten

Pak inhoud uit van het grootste aantal gecomprimeerde bestandstypen, waaronder Zip, Zipx, RAR, 7Zip, BZ2, LHA/LZH, VHD/VDMK, XZ en nog veel meer. Nadat versleutelde bestanden uitpakt zijn wist WinZip automatisch alle tijdelijk uitgepakte exemplaren om misbruik te voorkomen.

Bezoek voor meer informatie en downloads op de website van producent Corel.


Commentaren zijn afgesloten.