Foxit Reader 7

pdf icoon

Foxit Reader is een klein én gratis alternatief voor het dure en logge Adobe Reader. Met het programma open je supersnel pdf-documenten. Behalve verschillen in de functionaliteit en het uiterlijk is de weergave niet anders dan die van de betaalde variant.

Foxit Reader is een prima programma om uw PDF-bestanden mee te bekijken. Het is een eenvoudige, lichte PDF reader, die echter veel sneller opstart dan het uitgebreide, maar trage en logge Adobe Reader. Foxit heeft ook browser plugins om PDF te bekijken in onder andere Internet Explorer en Firefox.

Een ander verschil: Foxit Reader is maar een paar MB om te downloaden, terwijl u voor Adobe tientallen MB's moet binnenhalen. Foxit Reader biedt veel mogelijkheden die Adobe ook heeft. Onder andere de optie om formulieren in te vullen.

Foxit Reader heeft plugins voor onder andere Internet Explorer, Firefox en Google Chrome, zodat u vanuit uw browser met behulp van Foxit pdf'jes kunt bekijken. Integratie met sociale media als Facebook en Twitter is ook aanwezig.

Deze pdf lezer is beschikbaar voor Windows Vista, 7, 8 en 10. Ook varianten voor OSX en Linux zijn gemaakt. Meer informatie en Foxit Reader downloaden op de website van Foxit Software.


Commentaren zijn afgesloten.