Movavi Video Suite

movavi icon

We maken allemaal tegenwoordig video's van vakantie, bedrijfsuitje of een persoonlijke interesse. Voor het mooiste resultaat plak je alle opnames niet achter elkaar maar creëer je een aantrekkelijke montage met effecten en muziek.

Movavi Video Suite is complete software voor het maken van video's die je in staat stelt om in een handomdraai professionele films en diavoorstellingen te maken – zelfs zonder ervaring.

Monteer film met audio en videoclips

Met deze film monteer software kun je een film samenstellen van video- of audioclips die al op je computer, smartphone of camera zijn opgeslagen. Ook kun je een diavoorstelling creëren van mooie foto's of afbeeldingen. Of je maakt een leerzame screencast door een video te maken van alle handelingen op je beeldscherm. Uiteraard kun je ook jezelf via de webcam opnemen en dat bewerken tot een vlog.

Verwerk videobestanden en muziek

Als de beelden zijn zijn gekozen kun je de videokwaliteit verbeteren. Schokkerige video stabiliseren, kleurinstellingen aanpassen, vage video verscherpen, en veel meer. Fragmenten die niet boeien of slecht zijn opgenomen kun je verwijderen of bijsnijden, en andere clips kun je toevoegen. Uiteindelijk krijg je een mooie vloeiende montage met stijlvolle overgangen en prachtige effecten en filters zoals retrofilm, slow-motion of vliegende objecten. Er zijn meer dan 100 lettertypes aanwezig die je kunt gebruiken om teksten te maken. Geanimeerde teksten, in kleur of als achtergrond.

Geniet van de muziek! Laat de woorden vliegen!

Beelden alleen werken wat saai en daarom kun je audio toevoegen om de sfeer compleet te krijgen. De software kan muziek van veel formaten importeren en komt met een bibliotheek kant-en-klare audiotracks. Met een aangesloten microfoon kun je de beelden van een voice-over voorzien.

Delen via sociale media

Wanneer je alles klaar hebt sla je het eindresultaat op zodat je deze kun bekijken op je computer of direct uploaden naar Youtube of Facebook. Er zijn verschillende exporteer formaten en presets die je juiste instellingen bevatten voor het bekijken op smartphone, tablet of ander draagbaar apparaat. Branden op een CD, DVD, of Blu Ray is vanzelfsprekend ook ingebouwd.

Kijk voor meer informatie en downloads op de website van de ontwikkelaar.


Commentaren zijn afgesloten.