Artisteer

artisteer logo

Zonder technische vaardigheden mooie websites maken? Artisteer is webdesign software en template maker die fantastisch uitziende Joomla en Wordpress thema's creëert, unieke websites ontwerpt en pakkende Blogs publiceert.

Met Artisteer kunt u ongelimiteerd websites, templates en thema’s maken. De templates kunnen vanzelfsprekend responsive zijn zodat deze ook werken op mobiele apparaten. Doordat het gebruiksgemak zeer hoog is kan iemand die minder ervaren is toch een professioneel resultaat realiseren.

Prachtige ontwerpen

Zonder kennis van Photoshop, Dreamweaver of CSS maakt u toch de meest mooie ontwerpen voor sjablonen en thema’s. Door de ingebouwde functie ‘Geef Suggestie’ maakt Artisteer Standaard voor u meteen een professioneel ontwerp dat u verder kunt aanpassen aan uw wensen, u hoeft dus niet met een ‘blanco doek’ te beginnen.

Geautomatiseerd ontwerp

Geavanceerd combineren van verschillende ontwerp elementen, positioneren van objecten, afgeronde hoeken, schaduwen en gloed, kleur contrast en maatvoering van afbeeldingen zorgen voor een zeer professioneel website ontwerp.

Ondersteuning van standaarden

Cross webbrowser ondersteuning, tabelloos XHTM en CSS output, W3C kleurcontrastering en 508 Sectie ondersteuning maken vanArtisteer Standaard een essentieel website ontwerp voor zowel professionals als amateurs.

Accuraat beheren

Beheer alles van website eigenschappen zoals het ontwerp van pagina’s en de kleuren tot en met individuele objecten en eigenschappen zoals de gradiënt van uw navigatie-menu en submenu’s.

Makkelijk te gebruiken.

Artisteer Standaard is zeer eenvoudig in het gebruik. Proeven met kinderen van rond 6 jaar oud wezen uit dat zij in minder dan een half uur een website ontwerp maakten, dus u kunt het zeker. En hoewel gemakkelijk in gebruik toch met zeer professionele resultaten. De technologie van Artisteer maakt het mogelijk. Configureren van vertrouwde webdesign elementen zoals pagina lay-out, achtergrond, header, navigatie menu, inhoudblokken en knoppen.

Meervoudige export mogelijkheden

Exporteer uw Artisteer ontwerpen en websites naar CMS systemen als Joomla, Wordpress, CodeCharge, Blogger, Drupal, DotNetNuke of XHTML en CSS templates.

Kijk voor meer informatie en downloads op de website van de maker.


Commentaren zijn afgesloten.