Air Attack

Air Attack

Gevechtsvliegers die vijf of meer vijanden hebben neergehaald mogen zichzelf ‘Ace’ noemen. Het neerhalen van andere vliegtuigen is de opdracht in veel militaire vluchtsimulators en de Tweede Wereldoorlog vormt in dergelijke spellen een populair decor.

Air Attack is gebaseerd op Microsofts gestaakte Fighter Ace en de vliegsimulatie biedt je de gelegenheid om in Amerikaanse, Russische, Britse en Duitse toestellen gevechtsmissies te vliegen. AirAttack is een rasechte online multiplayer WWII vlucht combat simulator met minimale systeem eisen. De flightsimulator maakt een prachtige nostalgische reis door de geschiedenis van vliegsimulatie, die nog steeds veel fan over de gehele wereld heeft. Het spel kun je online spelen of als alleenstaande game in de offline modus. De unieke arcade modus biedt snelle spelplezier, log in en off you go.

AirAttack biedt een openbare Free For All arena, waarin alle deelnemende piloten tegen elkaar strijden. Ook is er een Teams arna waarin 2-4 squads met maximaal 15 piloten het tegen elkaar opnemen. Beide arena's zijn ook af te schermen met een wachtwoord zodat het in een privé modus te spelen is.

Een publieke server kan omgaan met maximaal 200 spelers en levert "flight-gevecht op zijn best". Controls zijn relatief eenvoudig en zorgt voor een snelle beheersing van interessante en vloeiende manoeuvres. Iedere speler heeft de mogelijkheid het toetsenbord of de joystick te gebruiken als controller.

De diversiteit van de in-flight functies en het vlieggedrag van de verschillende beschikbare vliegtuigen (bijvoorbeeld: Spitfire, Hurricane, Messerschmitt, Yak, Mustang ...) opent een variëteit van solo of teamwerk. De wat mindere details van de omgeving worden gecompenseerd door complexere vliegtuigen, schade-ratio, en vliegvelden.

Al is deze simulatie niet vooruitstrevend als we kijken naar de graphics en ontwikkeling, het biedt enorme plezier in gameplay en is zeer verslavend. Pluspunt is ook de enthousiaste internationale gemeenschap die dit spel in de afgelopen jaren verder heeft ontwikkeld

Kijk voor meer informatie en gratis download op de website van het Air Attack project.


Commentaren zijn afgesloten.