FilmSpirit

Filmspirit logo

We hebben allemaal wel één of meerdere apparaten op zak waarmee we video's kunnen maken. Met de eenvoudig te gebruiken FilmSpirit montage software maak je korte films spannender door een clip te maken van meerdere fragmenten.

FilmSpirit is een programma voor video montage waarmee je snel leuke resultaten bereikt. Er zijn negen verschillende templates om je clips vorm te geven. De mogelijkheid om zelf templates toe te voegen ontbreek helaas. Ieder template heeft een eigen thema en bevat storyboard waarin je video's kunt toevoegen. Nadat je op de optie Make Movie hebt geklikt worden de film fragmenten door de software automatisch tot een video gemaakt.

Zelf meer aanpassen kan ook met de optie Edit Movie. Je komt dan in een wat beperkte storyboard waar je de geselecteerde films kunt bewerken. Veel stelt het allemaal niet voor maar wil je snel een persoonlijke tint aan de videoclip geven dan kun je hiermee van start. In deze functie is het jammer genoeg niet mogelijk nog extra fragmenten aan het geheel toe te voegen.

Kijk voor meer informatie en downloads op de website van ontwikkelaar Cycle8


Commentaren zijn afgesloten.