Adobe Photoshop Elements

Photoshop Elements icoon

Breng je creatieve ideeën tot leven met de veelgeprezen fotobewerkingsoftware van Adobe. Beginner of gevorderde, iedereen kan van eenvoudige foto's iets spectaculairs maken.

Photoshop Elements van Adobe, beschikbaar voor Windows en Mac systemen, helpt je dagelijkse herinneringen om te toveren in sensationele foto's die je voor altijd zult koesteren. Bewerk en creëer eenvoudig met geautomatiseerde opties, deel foto's met je sociale netwerk, en vind en bekijk al uw foto's. Heb je al een eerdere versie van Adobe Photoshop Elements heeft, dan kun je direct aan de slag. Nog steeds zie je bij het opstarten een ventster waarin je kiest voor één van de twee programma-onderdelen: de Organizer of de Editor. In de Organizer bekijk je miniatuurafbeeldingen van alle afbeeldingen op je systeem en kun je deze op diverse manieren organiseren.

Geavanceerde fotobewerkingen

Ook minimale bewerkingen zijn mogelijk. Als je echte fotobewerking wilt doen, dan schakel je over naar de Editor. Bewerkingen worden op het bestand uitgevoerd, dus niet in een database zoals bij Adobe Photoshop Lightroom. Het overschakelen tussen beide, inmiddels behoorlijk uitgebreide, onderdelen kan wel een paar seconden duren, afhankelijk van je systeem. De integratie is verder probleemloos.

Moeiteloos organiseren

Je foto's worden automatisch geordend op basis van kwaliteit, gezichten, onderwerpen, Slimme tags en meer, zodat je niet hoeft te zoeken naar de beste exemplaren voor gebruik in je diapresentaties, collages en andere fotocreaties. Vind de gewenste foto's door te zoeken op een combinatie van gegevens, zoals personen, locaties, tags, gebeurtenissen of andere favoriete onderwerpen.

Lees meer over Adobe Photoshop Elements en download een probeerversie op de website van Adobe.


Commentaren zijn afgesloten.