Spyware Doctor

spyware doctor

PC Tools Spyware Doctor levert een eenvoudige maar zeer krachtige beveiliging tegen schadelijke spyware. Dankzij de integratie van meerdere beveiligingslagen wordt spyware gestopt en geblokkeerd.

PC Tools Spyware Doctor biedt krachtige en eenvoudige beveiliging tegen schadelijke spyware (wat is spyware: wikipedia). Gebaseerd op bekroonde technologie maar eenvoudig in het gebruik, is dit de gebruiksvriendelijke manier om uw belangrijke persoonlijke en browse-gegevens te beschermen tegen nieuwsgierige ogen.

Krachtige beveiliging

PC Tools Spyware Doctor detecteert en stopt de nieuwste en schadelijkste aanvallen van spyware. Dankzij de integratie van meerdere beveiligingslagen wordt spyware gestopt en geblokkeerd, ongeacht hoe uw pc wordt aangevallen en geïnfecteerd. Wat u ook doet, of het nu surfen, winkelen, socializen, delen of bankieren is, met uitgebreide beveiliging wordt nieuwe spyware sneller gestopt dan met traditionele beveiligingsproducten.

Gebouwd voor snelheid

U hoeft niet langer te wachten op bescherming. PC Tools Spyware Doctor is ontworpen om uw pc te beveiligen tegen spyware maar onderbreekt uw dagelijkse activiteiten niet. U kunt de prestatieniveaus eenvoudig op uw vereisten afstemmen.

Een nieuwe ervaring

PC Tools Spyware Doctor heeft een nieuwe interface en is nu nog gebruiksvriendelijker. Het programma wordt op de achtergrond uitgevoerd en werkt zichzelf bij, plant scans en verwijdert infecties zelfs automatisch. U kunt het dus installeren, instellen en dan vergeten terwijl u profiteert van optimale beveiliging. Dit is de krachtige, eenvoudige en snelle manier om uw computer en persoonlijke gegevens te beveiligen tegen spyware.

Lees meer informatie over spyware doctor op de website van PC Tools.


Commentaren zijn afgesloten.